Szállítási és fizetési feltételeink Magyarország területén belül érvényesek!

A 15.000 FT ÉRTÉKET MEGHALADÓ RENDELÉSEKET INGYENESEN POSTÁZZUK!

Kedves Vásárlóink!

15.000 Ft alatti rendelés esetén a szállítási költség súlytól függetlenül bruttó 1290 Ft.

Csomagolási költséget nem számítunk fel.

Házhoz szállítási információk:

Webáruházunk megrendeléseit a GLS futárszolgálat szállítja házhoz. A csomagok kézbesítése munkanapokon 8-17 óra közötti időszakban történik.

A GLS SMS-ben tájékoztatja a címzettet a kézbesítés napján a csomag kiszállításáról. Az üzenet tartalmazza a csomag azonosító számát, a kézbesítés várható idejét 3 órás időintervallummal (pl.: 10-13 óra között), az utánvét összegét (ha rögzítettek a csomaghoz) és a futár telefonszámát.

Kérjük vedd figyelembe, hogy szállítási címként postafiók nem adható meg!

KÉRJÜK, HOGY A SIKERES KÉZBESÍTÉS ÉRDEKÉBEN MINDENKÉPPEN ADD MEG TELEFONSZÁMODAT! KÖSZÖNJÜK.

A csomag feladásáról emailben értesítünk.

Fontos!

• Ha szállítási címként munkahelyi címet jelöltél meg, kérünk, mindenképpen tüntesd fel a cég nevét és a kiegészítő címadatokat a szállítási cím rovatban.

• Ha a megadott szállítási címen az ajtón (névtáblán vagy kapucsengőn) nem a Megrendelő neve szerepel, kérünk, írd be a megjegyzés rovatba az ajtón (névtáblán vagy kapucsengőn) látható nevet is.

Ezek a kiegészítő információk lényegesek a csomag kézbesíthetőségének szempontjából, ezért kérünk, fordíts kellő figyelmet a pontos szállítási adatok megadására!

A futárszolgálat nem kötelezhető meghatározott időben történő kézbesítésre, ezért ilyet ne kérj!

Kérjük, hogy amennyiben nem a címzett veszi át a csomagot, rendelkezzen a nevére kiállított meghatalmazással.

Kérjük, csak akkor rendeld meg a csomagot, ha valóban át is szeretnéd venni. Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük.

Fizetési módok:

A számla ellenértékét kifizetheted kézbesítéskor készpénzzel a futárnak, illetve a megrendelés visszaigazolása után átutalással bankszámla számunkra. (OTP bank 11773432-20775463) Vagy online fizetési lehetőségen keresztül.

Szállítási határidő:

A csomagot a megrendeléstől – illetve előre átutalás esetén a számla ellenértékének beérkezésétől – számított 1-5 munkanapon belül postázzuk, és a csomag az ezt követő munkanapokon érkezik meg Hozzád.