Twist kiságyforgó

Twist kiságyforgó

5/5

Csavarodik, tekeredik sohasem lehet megunni.

11 500 Ft

    Reset options

    Ha ajándékba szeretnéd adni a terméket, kérd díszcsomagolásban!

    • 990 Ft
    • Ft
    • Ft

Stílus a babaszobában

paraméterek

A nemez gyapjúgömbök átmérője kb. 2 cm (nagyon kis eltérések lehetnek, mivel mind kézzel készül) a gömbök enyhe húzással áthelyezhetőek a zsinegek mentén, így úgy alakítod babád forgójának kinézetét, ahogy neked és gyermekednek tetszik.

Minden kiságyforgónkat szívvel lélekkel készítünk, nagy odafigyeléssel a precizitásra pontosságra és a tervezésre.

Jó, ha tudod!

csomagolás

A Termékeinket papír dobozban szállítjuk, töltő anyagnak természetes dekoratív fagyapotot használunk óvva, védve a környezetünket.

Ajándékba adnád?

Csak jelöld be a terméknél, hogy ajándékba adnád, és a forgód gyönyörűen becsomagoljuk selyempapírba, átkötjük szalaggal és egy üdvözlőlapot is mellékelünk hozzá.

Tökéletes dekoráció?

Válassz a kiságyforgóhoz színben hozzá illó girlandot.

Teljesítés:

Nálunk minden termék egyedileg a megrendelés leadása után készül, ezért 5-7 napos szállítást tudunk vállalni, de ha neked nagyon sürgős lenne a megrendelésed, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, megpróbálunk minden kérést teljesíteni. Elérhetőségeinket weboldalunkon legörgetve találod, írj nekünk egy emailt és 24 órán belül válaszolunk rá!

Garancia:

Minden termékünk egyedileg készült termék, ezért ezekre a 14 napos kötelező online garancia nem vonatkozik, mi ennek ellenére 30 napos 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk minden termékünkre.

Ez a termék kézzel készült, ezért a színek és méretek minimálisan eltérhetnek a képen ábrázoltaktól. Mindent megteszünk azonban, hogy a maximális pontossággal jelenítsük meg termékeinket.

Figyelem!

A kiságyforgók nem játékszerek, kizárólag dekorációs célokra használhatóak. Kérlek győződj meg róla, hogy gyermeked, kisbabád kellően távol helyezkedik el a forgótól. Nem vállalunk felelősséget az esetleges balesetekért vagy sérülésekért, ha a terméket a rendeltetésszerű felhasználási céltól eltérő módon használják.

A védőnő tanácsa:

Érdekesség

„Néha vegyük le egy időre, és később tegyük fel újra a kiságyforgót a babának, hogy ne unhassa meg.”

KIEGÉSZÍTŐ TERMÉK

KISÁGYFORGÓ ÁLLVÁNY

Vélemények

Ti írtátok

Segítsd munkánkat azzal, hogy leírod véleményedet a termékeinkről, így másoknak is segítesz a választásban és mi is tökéletesíteni tudjuk szolgáltatásunkat.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A csomagokat a GLS futárszolgálattal szállítjuk. Mivel minden termékünk egyedileg kézzel készül, a rendelés beérkezésétől számítva 5-7 munkanapon belül vállaljuk a termékek kiszállítását. A futár a csomag érkezéséről SMS értesítést küld. Rendelésedet kérheted utánvéttel is.

30 fokon, kímélő programmal moshatóak a takarók, fektetve szárítva sokáig megőrzik eredeti formájukat.

Meleg vizes ronggyal a tisztítható.

Meleg vizes ronggyal tisztíthatóak, extra fertőtlenítő hatást érhetünk el, ha 30 percre a mélyhűtőbe tesszük.

gyors szállítás

5-7 munkanap alatt, csak 1290 Ft-ért!

magyar webshop

Hazai termék garancia, hazai támogatás!

Árgarancia

A termék garantáltan a megrendelt áron.

biztonságos vásárlás

Adataid nálunk biztonságban vannak!